Bouncing Angel staat voor energiek, eigenwijs, vrolijk, zelfverzekerd en stuiterend door het leven gaan. 


  • Fashion, trends en gadgets zijn mijn passie. 

  • Roze is mijn kleur

  • Gaming is mijn favoriete hobby


Voeg al deze dingen samen en je hebt het antwoord waar mijn webshop voor staat.

Mijn webshop staat vol met de nieuwste trends. Trendy maar vaak ook net iets apartere kleding, schoenen en accessoires. Zodat je een trendy maar ook je eigen gedurfde look kunt creëren.

Ik ben dagelijks bezig met het spotten van nieuwste trends. In grote steden, op Instagram, bij fashion bloggers en beroemdheden. Iedereen wil er fashionable en goed uitzien op zijn eigen manier.

Vaak moet je heel hard zoeken en kost het veel tijd om die eigen fashionable look te creëren. Dat hoeft nu niet meer want Bouncing Angel heeft dat al voor je gedaan. 

Bij fashionable uitzien horen natuurlijk ook leuke en trendy gadgets. Hiervoor ben je bij Bouncing Angel ook op het goede adres. Er staan altijd wel weer leuke en nieuwe telefoonhoesjes, sleutelhangers en tassen in mijn webshop zodat jij elke dag weer het fashionable middelpunt bent.

Gaming is mijn persoonlijke hobby. Hier zullen alle gamergirls (en gamerguys natuurlijk) onder ons trendy en leuke spulletjes vinden om het gamen nog leuker te maken.

Ik vind het heel belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Daarom zijn alle tips, opmerkingen en verbeterpunten met betrekking tot onze producten en de webshop van harte welkom. Je kunt contact opnemen via het contactformulier, email, facebook of whatsapp.

Hieronder nog 4 van mijn favoriete citaten die bij en mijn leven horen:


  1. I'm not weird.. I'm Limited Edition

  2. Forget the rules.. If you like it.. wear it.. use it.. do it

  3. Dare to be different

  4. Always bounce back when you hit the floor


Veel shop plezier bij Bouncing Angel en vergeet ons niet te volgen op facebook!

XOXO

Bouncing Angel